Schoorsteenkappen

Een schoorsteenkap gaat onder anderen regen en wind tegen zodat dit niet in uw schoorsteen terecht komt. Ook hebben vogels en geen kans zich te nestelen in uw schoorsteen. Op deze manier zal de openhaard beter branden doordat de ‘trek’ in uw schoorsteen vele malen groter is. Naast de standaard uitvoeringen, kunnen wij ook maatwerk leveren. Vraag hierbij naar de mogelijkheden.

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Toon 24

Schoorsteenkap maatwerk

0
Niet de juiste maat schoorsteenkap kunnen vinden? Geef u wensen aan en wij gaan aan de slag!

Schoorsteenkap tulipan RVS Ø150mm

169
Een smalle RVS schoorsteenkap voor een betere trek in uw schoorsteen.

Schoorsteenkap openhaard

Wanneer u een keuze moet maken uit een schoorsteenkap omdat u een openhaard heeft, adviseren wij vaak een schoorsteenkap met lagers aan de buitenkant. Doorgaans wordt het warm in de schoorsteen en de schoorsteenkap als u de openhaard heeft branden. Wanneer de lagers aan de buitenkant bevestigd zijn zullen deze niet warm worden waardoor de kap op de juiste manier blijft draaien en langer mee zal gaan.

Montage schoorsteenkap

Het monteren van een schoorsteenkap lijkt een hele klus, maar dat valt in de praktijk erg mee. Schoorsteenkappen met een bodemplaat worden bevestigd door middel van 4 schroeven. Andere schoorsteenkappen zijn te monteren door het 'plug-and-play' principe. U schuift de schoorsteenkap op het kanaal en op deze manier klikt de kap zich vanzelf vast.

Verzendkosten slechts €3,50 en bestellingen boven de €50,- worden GRATIS verzonden, dus alle schoorsteenkappen worden gratis geleverd! Niet tevreden? Wij leveren met 30 dagen retourgarantie en twee jaar product garantie! LET OP: dit geldt niet voor maatwerk! Maatwerk schoorsteenkappen kunt u niet retourneren.

VANDAAG VOOR 15.30 uur BESTELD = DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!