Schoorsteenkappen

Heeft u last van een slechte trek in uw schoorsteenkanaal? Dan zijn onze schoorsteenkappen van RVS zeker geschikt voor uw probleem! De kap draait altijd, dus de rook gaat altijd uw rookkanaal uit.

Toont alle 21 resultaten

Toon 24

Schoorsteenkap materiaal

Al onze draaikappen zijn gemaakt van roestvrij staal, zo roest uw draaikap nooit weg van uw stenen schoorsteen! In de fabriek waar wij deze prachtige RVS draaikappen laten maken zijn met hoge snelheden getest. Daaruit blijkt dat deze draaikappen bij de top horen. Wij hebben op internet een willekeurige draaikap gekocht en deze vergeleken met onze draaikappen. Niet alle kappen die u op internet ziet zijn hetzelfde!

Schoorsteenkap kwaliteit

De kwaliteit van onze schoorsteenkappen zijn doorgaans niet te vergelijken met een doorsnee bouwmarkt of groothandel. De meeste schoorsteenkappen zijn namelijk van dun aluminium of van dun roestvrij staal gemaakt. Het komt vaak voor dat schoorsteenkappen vervangen moeten worden na een aantal jaar, maar dat hoeft u met onze schoorsteenkappen niet te doen.

Stuk voor stuk trekkappen met unieke kenmerken. Dit voor een goedkopere prijs dan in uw bouwmarkt, groothandel of andere shop. Verzendkosten slechts €3,50 en bestellingen boven de €50,- worden GRATIS verzonden, dus alle schoorsteenkappen worden gratis geleverd! Niet tevreden? Wij leveren met 30 dagen retourgarantie en twee jaar productgarantie!

VANDAAG VOOR 15.30 uur BESTELD = DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!

Ga voor kwaliteit EN wees geen dief van uw eigen portemonnee, ga voor ons!