Retouren

Het kan zijn dat u om een of andere reden (een gedeelte van) uw bestelling naar ons terug wilt sturen. Hiervoor gelden bij VentilatieParts de volgende spelregels:

1. Neem, voordat u iets retourneert, altijd eerst contact op met VentilatieParts en geef duidelijk aan waar het om gaat.

2. Heeft u na contact gehad te hebben met VentilaiteParts, goedkeuring gekregen het product terug te sturen, vul dan het online retourformulier in en klik op de verzendknop, zodat wij over alle relevante gegevens beschikken. Zonder een volledig en correct ingevuld retourformulier zullen wij geen retouren accepteren.

3. Bij nieuwe leveringen heeft u gedurende 30 dagen (zichttermijn) de gelegenheid het bestelde artikel naar ons terug te sturen waarna we het aankoopbedrag zullen terugstorten (mits het artikel onbeschadigd is en aan alle retourvoorwaarden is voldaan).

4. Gebruik bij het retourneren van nieuwe producten indien mogelijk in originele verpakking. Deze verpakking dient onbeschadigd te zijn, vrij van plakband, opschriften e.d. zodat dit product later opnieuw verkocht kan worden. Verpak deze fabrieksverpakking vervolgens in een stevige omdoos of in stevig pakpapier om transportschade te voorkomen.

5. Terugzending is altijd voor rekening en risico van de verzender. U mag het artikel natuurlijk ook op afspraak zelf langsbrengen.

6. Stuur altijd een kopie van de factuur, aankoopbon of orderbevestiging mee.

7. Zorg voor voldoende frankering en juiste adressering.

8. Terugbetaling van uw producten geschiedt binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.
Klik hier om het retourformulier te downloaden.