Op zoek naar luchtventielen of ventilatieventielen voor in uw woning? Ventilatieparts biedt een enorm assortiment in verschillende formaten en kleuren. Ook bieden wij naast standaard roosters, maatwerk roosters aan. Zo bent u verzekerd van een echt uniek product. Vandaag besteld is morgen in huis! Bekijk ons assortiment luchtventielen en ventilatieventielen en bestel direct online!

Resultaat 1–24 van de 42 resultaten wordt getoond

Toon 24

Luchtventiel staal Ø125mm wit AFVOER

5,95
Een stalen afvoerventiel is gemaakt van zeer stevig staal met een diameter van 125mm.

Luchtventiel staal Ø150mm wit AFVOER

8,95
Een wit luchtventiel gemaakt van staal en een diameter van 150 mm.

Luchtventiel staal Ø160mm wit TOEVOER

9,49
Een wit luchtventiel met een diameter van 160mm. Gemaakt van staal.

Luchtventiel staal Ø125mm wit AFVOER klemverbinding

9,49
Een stalen luchtventiel met klemverbinding voor in alle binnen ruimtes toepasbaar.

Luchtventiel vierkant Ø100mm wit AFVOER

10,95
Een vierkant luchtventiel met klemverbinding voor in alle binnen ruimtes toepasbaar.

Luchtventiel vierkant Ø125mm wit AFVOER

12,95
Een vierkant luchtventiel met klemverbinding voor in alle binnen ruimtes.

Waarvoor dient een luchtventiel?

Een luchtventiel, ook wel ventilatieventiel, is het rooster wat op de opening van een ventilatiesysteem in een woning hoort. Via het ventiel wordt vuile en vochtige lucht uit een kamer afgevoerd en kan schone droge lucht naar binnen. Hierdoor blijft de lucht schoon, zelfs wanneer er geen ramen open staan.

De ventilatieventielen zitten in de meeste gevallen in de muur of in het plafond van ruimtes waar het vaak vochtig is. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, het toilet of de keuken. Wanneer u het ventilatierooster verder open draait, wordt er meer lucht af- en toegevoerd.

VentilatieParts heeft aparte roosters voor de toevoer en de afvoer van lucht. Dit staat duidelijk in de productomschrijving van de producten beschreven. Wij bieden daarnaast ook combinatie roosters, die voor zowel de toevoer als de afvoer geschikt zijn. Wanneer u vragen heeft over de verschillende luchtventielen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen!

Ruime keuze in ventilatieventielen

Bij VentilatieParts heeft u ruime keuze tussen verschillende ventilatieventielen. Zoals hierboven beschreven bestaan enerzijds ventielen voor de toevoer van lucht en anderzijds ventielen voor de afvoer van lucht.

Daarnaast heeft u ook ruime keuze uit verschillende kleuren van het luchtventiel. Zwart is een erg populaire kleur wanneer u een statement wilt maken in uw interieur. Ook kunt u natuurlijk gewoon de witte variant krijgen.

Bovendien zijn onze ventielen in verschillende formaten beschikbaar. Zo bieden wij de volgende afmetingen van een ventilatie- of luchtventiel:

  • 80 mm
  • 100 mm
  • 125 mm
  • 160 mm
  • 200 mm

Meet daarom voordat u een ventiel gaat bestellen nauwkeurig de afvoerslang op. Weet u niet zeker hoe u dit het beste kunt aanpakken? Neem dan vooral contact met ons op!

Waarom is ventilatie met een luchtventiel zo belangrijk?

Frisse schone lucht is erg belangrijk. Maar waarom? De nieuwe huizen van tegenwoordig zijn allemaal zo goed geïsoleerd, waardoor er nauwelijks ruimte is voor goede ventilatie. Wanneer er dus geen luchtventiel aanwezig is, blijft vocht en viezigheid blijft hierdoor in de ruimtes hangen. Te veel vocht in woningen brengt een aantal risico’s met zich mee.

Allereerst hebben schimmels vrij spel in een te vochtige omgeving. Het ziet er niet alleen vies en lelijk uit, maar het is ook gevaarlijk voor de gezondheid. Ten tweede is het lastiger om een ruimte te verwarmen met een te hoge luchtvochtigheid. Daarom is het dus heel belangrijk uw huis goed te ventileren. Gelukkig heeft VentilatieParts een groot assortiment luchtventielen, die u eenvoudig online kunt bestellen!

Luchtventielen kopen bij VentilatieParts!

Heeft u een luchtventiel of ventilatieventiel nodig? Als specialist in ventilatie-onderdelen staat VentilatieParts voor u klaar. U heeft keuze uit diverse kleuren, zoals een luchtventiel in het zwart of wit. Daarnaast zijn er ook diverse afmetingen beschikbaar, waardoor er altijd een rooster verkrijgbaar is die in uw woning past.

Wanneer u niet precies weet welk rooster u moet kiezen, kunt u altijd contact opnemen met ons via 0616236983. Ook als u hulp nodig heeft bij het installeren, kunnen wij u daarmee helpen.

Voor bestellingen boven de 50 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Daarbij streven wij naar een snelle levering. Bestellingen die voor 15:30 geplaatst zijn heeft u daarom morgen al in huis! Bestel vandaag nog luchtventielen of ventilatieventielen online!