Convectierooster sleeve voor uw gashaard

VentilatieParts heeft convectieroosters voor elke ombouw van houtkachels, gaskachels, inbouwhaarden, etc. Wij bieden u een sleeve/OPEN model in  verschillende maten en in vier verschillende kleuren. Alle luchtroosters-OPEN worden geleverd inclusief vleugelklemmen die aan de zijkanten zijn bevestigd!

Toont alle 20 resultaten

Toon 24

Luchtrooster 800x60mm wit VP-OPEN

89
Dit is een sleeve rooster dat veelal gebruikt wordt voor een gashaard.

Convectieroosters VP-OPEN hoekrooster

Niet alleen rechte modellen verkrijgbaar, maar ook hoekroosters wit, zwart, rvs en antraciet! RVS is nergens anders verkrijgbaar! Ga voor de meeste luchtdoorlaat voor een convectierooster corner! U plaatst dit hoekrooster bij een hoekhaard en de warme lucht uit de ombouw verwarmt de woonkamer vele malen sneller dan onze andere VP-OPEN modellen.

Convectierooster installeren

Dit rooster installeren in uw wand? Als u het rooster uit de verpakking heeft gehaald dan ziet u aan beide zijdes klemmen zitten. Deze klemmen moet u tegelijkertijd naar achteren buigen. Als u het rooster in de wand schuift, laat u de klemmen rustig los. De klemmen 'zetten' zich vanzelf vast aan de wand. Eenvoudig en snel!

Onze luchtroosters VP-OPEN zijn verkrijgbaar in het zwart, wit, rvs en antraciet. Zie onze foto’s die wij zelf gemaakt hebben. Wij hebben dit type rooster in verschillende maten. Kies uw maat, kleur en bestel dit rooster gemakkelijk en snel online bij VentilatieParts. Komt u het liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben namelijk een magazijn in Enschede. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Alle lucht- en convectieroosters hebben wij ruim op voorraad!

VANDAAG VOOR 15.30 uur BESTELD = DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!