Aluminium Flexibele Slangen in diverse maten!

Flexibele slangen voor het aansluiten van uw afzuigkap of bij het aansluiten van uw airco of kachel, vindt u in de categorie Flexibele slangen van Ventilatieparts.nl. Alle onderdelen die u nodig heeft om deze installatie zo goed mogelijk uit te voeren. Van aluminium flexibele slangen tot verbindstukken, opschroeftuiten, rozetten maar ook aluminium tape voor het afdichten. De flexibele slangen van Ventilatieparts.nl zijn leverbaar vanaf 80mm tot een diameter van 150mm. Dit geldt ook voor de bijbehorende producten om de flexibele slangen goed te kunnen monteren.

Resultaat 1–24 van de 73 resultaten wordt getoond

Toon 24

RVS slangklem van 60 tot Ø165mm

1,69
Zeer stevig RVS slangklem om onze semi-flexibele buis vast te maken.

Slangklem met ophangbeugel tot Ø160mm

1,90
Hang uw flexibele slang of spirobuis op met onze klem en ophangbeugel.

Aluminium tape 10 meter BASIC

8,95
Zeer stevig aluminium tape voor het afdichten van slangen en buizen

Zwarte aluminium flexibele slang Ø50mm – 1 meter

22,95
Zwarte flexibele slang te gebruiken bij de aansluiting van een houtkachel.

Zwarte aluminium flexibele slang Ø100mm – 1 meter

29,95
Zwarte flexibele slang, goed te gebruiken voor de aansluiting van een houtkachel.

Flexibele slangen materiaal

De flexibele, aluminium slangen zijn van zeer goede, zelfs industriële kwaliteit. Dit wil zeggen dat de dikte van de flexibele buizen minimaal 0,10 mm is. Hierdoor is het temperatuurbereik ruim 250 graden Celsius.

Flexibele slangen kwaliteit

Door de rechtstreekse import leveren wij industriële kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Een betere kwaliteit, voor een goedkopere prijs dan in de bouwmarkten. De kwaliteit van de flexibele slangen kenmerkt zich door de 5 ribben met een 3-voudige felsnaad verbinding.

Naast de kwaliteit van de flexibele slangen levert Ventilatieparts.nl ook kwaliteit in de vorm van service. Voor 15:30 uur besteld, heeft u het product de volgende werkdag in huis. Wij leveren flexibele slangen enkel met track en trace code waardoor u het pakket kan blijven volgen. Niet tevreden over uw flexibele slang? Wij hanteren 30 dagen retourgarantie en twee jaar productgarantie.

VANDAAG VOOR 15.30 uur BESTELD = DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!

Ventilatieparts: Een flexibele webwinkel met kwalitatieve goedkope flexibele slangen!