Open roosters voor elke ombouw

VentilatieParts heeft roosters voor elke ombouw van onder andere houtkachels en gaskachels. Deze roosters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, namelijk: wit, rvs, antraciet en zwart. Alle luchtroosters-OPEN worden geleverd inclusief vleugelklemmen die aan de zijkanten zijn bevestigd. De installatie van dit rooster kunt u daarom gemakkelijk zelf regelen.

Toont alle 20 resultaten

Toon 24

Convectierooster 400x60mm antraciet VP-OPEN

69
Een convectierooster voert de warme of koude lucht op de juiste manier af.

Convectierooster 800x60mm wit VP-OPEN

89
Een zogenoemd sleeve rooster dat veelal gebruikt wordt voor een inbouw haard.

Convectieroosters VP-OPEN hoekrooster

Naast de rechte modellen, hebben wij ook hoekroosters in ons assortiment.  Door te kiezen voor deze roosters, verplaatst de lucht zich nog beter door de kamer. U plaatst dit hoekrooster bij een hoekhaard en de warme lucht uit de ombouw verwarmt de woonkamer razendsnel.

Rooster gemakkelijk installeren

Aan beide zijden van het rooster bevinden zich vleugelklemmen. Deze klemmen moet u tegelijkertijd naar achteren buigen. Als u het rooster in de wand schuift, laat u de klemmen rustig los.

De luchtroosters VP-OPEN zijn verkrijgbaar in het zwart, wit, rvs en antraciet, zie onze foto's. Dit type rooster is verkrijgbaar in verschillende maten. Kies uw maat, kleur en bestel dit rooster gemakkelijk en snel online bij VentilatieParts. Komt u het liever ophalen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben namelijk een magazijn in Enschede. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

VANDAAG VOOR 15.30 uur BESTELD = DE VOLGENDE WERKDAG IN HUIS!